Veckans lunch:välj--->

Det här är Bryners Bistro

Vällagad, lite nyttigare & framförallt godare lunch är vad vi skall erbjuda er!

Självklart finner ni en gedigen salladsbuffé, nybakat bröd & trevlig personal, allt serverat i en härlig atmosfär!

Lite bättre lunch helt enkelt!

Vi använder oss av förstklassiska råvaror från Sveriges ledande grossister & håller oss uppdaterad vad gällande miljötänkande!


Hög klass på råvaror utan onödiga tillsatser har varit vårt motto sen vi började servera mat till Sundsvalls lunchgäster, det har verkligen uppskattats av er!


Vi är mycket stolta & ödmjuka inför uppgiften & förtroendet att förvalta lokalerna som Sundsvalls Stadshus erbjuder!


Vi hoppas att ni vill följa med oss på denna resa...


Maila gärna er förfrågan för att boka lokaler i Sundsvalls Stadshus - vi har lokaler för alla fester/ konferenser!

Från 5 - 300p...


Bryners med personal!



 

Orangeriet är öppet varje vardag  med  

lunch, sallader, smörgåsar mm.


Veckans lunch:

- Vi gör vårt bästa i dessa tider för att ej utsätta er eller oss för kontaktsmitta.                         

- Egen sked till salladen & uppskuret bröd.

- Endast godis med papper på 

  • Köp en lunchlåda med färdigpackad sallad & bröd = 80kr pp ( ej dryck) 
  • Swisha eller blippa gärna

Om ni är oroliga i dessa tider gällande mat hygien mm -   surfa in på Livsmedelsverkets sida angående Corona /Covid-19 - vi följer såklart alla regler & föreskrifter för er & vår trygghet!


Måndag 16/11

  • Kycklingfilé på Jacobs vis med banan, bacon & ris i chiligrädde
  • Pasta med lax, räkor i krämig gräslöksvinsås 
  • GI-alt * Färsbiffar i pepparsås med svampfrästa harricotverts
  • Veg- Oourn på Jacobs vis med banan, topping & ris i chiligrädde

Tisdag 17/11

  • Rimmad Oxbringa med Bryners rotmos & härlagad senap
  • Fajitas med biff & kycklingwok, nachos, tortillas & såser
  • GI-alt.* Caesarsallad med kryddbakad lax & sparris 
  • Veg- Fajitas på qourn med nachos, tortillas & såser

Onsdag 18/11

  • Nattbakad Svensk fläskkarré m. majscob, 2 såser & klyftpotatis
  • Stekt lättpanerad rödspätta med västkuströra & rostade svartrötter
  • GI-alt.* Nattbakad karré med 2 såser & robust rotsaks wok
  • Veg- Örtstekt aubergine m klyftpotatis & majscob 
  • Erbjudande på hämtlåda / Take away för 70:- Valfri lunch!

Torsdag 19/11

  • Gulaschsoppa med smetana -  pannkaka med sylt & gräddbuffé
  • Lammfärsbiffar m chevrécreme, potatisgratäng & balsamicosky
  • Gi-alt.* Koljarygg m rotfrukter, spenat & jordärtskocksskum
  • Veg- Falaffel med potatisgratäng & chevrécreme
  • Erbjudande på hämtlåda / Take away för 70:- Valfri lunch!

Fredag 20/11

  • Pulled pork i briochebröd med pommes, mangosalsa & gräddfil
  • Färsk Laxfilé med smörfräst spenat & gräddig skogsvamp
  • Gi-alt.* Caesar m.kyckling & bacon  - en Fredagsklassiker…
  • Veg- Pulled oumph i briochebröd med pommes, mangosalsa & gräddfil
  • Erbjudande på hämtlåda / Take away för 70:- Valfri lunch!

Fråga oss gärna om innehåll & allergener i maten

 

 Kika in på facebook för mer info!

Boka gärna bord på: info@bryners.se

Eller via sms: 070-2883111

 

 

 

 

*=Rätt med  ”GI-tänk”         Fråga gärna personalen om allergener/innehåll

www.bryners.se

 

 

105:-  För valfri lunch inkl. stor salladsbuffé, dryck, kaffe m. tillbehör

 

             stadshuset@bryners.se

 

 

 

 

 

 

 

    

 

                          

 

 

 

 

 

 

 

 

Bryners Bistro: att äta rätt & gott i en fräsch miljö är vad vi vill erbjuda Sundsvalls lunchgäster.

Mat utan onödiga tillsatser kan låta som en klichéartad slogan,

faktum är att det får låta som det vill,

ren mat ÄR godare!

Bröllopstankar?

Vi kan bröllop, bröllopsmat, servering, helt enkelt det mesta som hör bröllop till!

Tveka inte att göra en förfrågan.              

Alla öppettider samt abonnerade/stängda dagar finns på hemsidan samt anslag i restaurangen!

Gäller det catering?  Gör gärna er förfrågan via mail eller ring till oss om ni har frågor eller funderingar!


This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.

Acceptera